Balancer godkender BAL-distribution til modregning

Balancer godkender BAL-distribution til modregning af Ethereums gasomkostninger

Balancer-samfundet har netop godkendt et forslag, der uddeler BAL-tokens til brugerne.
Stipendiet hjælper med at opveje gasomkostningerne ved at bruge platformen og distribuere styringstoken.
7.500 BAL distribueres hver uge indtil den 22. februar.

Denne nyhed blev bragt til dig af ANKR, vores foretrukne DeFi-partner.

Et nyligt Balancer Labs-forslag betaler brugerne 7.500 BAL om ugen for at hjælpe med at dække deres gasomkostninger.

Mens brugerne betaler gasomkostningerne Bitcoin Up i ETH, gives refusionerne i BAL-tokens og kan kræves af brugerne hver uge.

Gratis BAL til dækning af omkostninger

Et nylig Balancer-forslag, der betaler brugerne BAL-tokens for at dække deres gasomkostninger, er netop passeret. Fremført af rabmarut tjente forslaget ~ 1.06 millioner BAL i støtte og ~ 253.610 imod.

Programmet løber fra 25. januar til 22. februar og uddeler i alt 30.000 BAL til en værdi af $ 589.200 ved pressetid for at dække brugernes gasomkostninger (Ethereum-netværksgebyrer). Hvis programmet er vellykket i dets bestræbelser, kan det muligvis forlænges, indtil Balancer lancerer sin V2-opgradering.

Brugere, der bytter mellem WETH, WBTC, USDC, DAI eller BAL og handler direkte via grænsefladen, er berettiget til denne refusion. I gennemsnit kan brugerne forvente at spare et sted mellem 40-50%.

Da de afholdte gasomkostninger er denomineret i ETH, og refusionen foretages i BAL, vil medianprisen fra CoinGeckos BAL / ETH-par blive brugt til konvertering.

Balancer Ecosystem Fund leverer godtgørelserne

Refusioner reduceres, hvis der er brug for mere end 7.500 BAL om ugen, men det er usandsynligt, ifølge Balancer. Holdet har budgetteret med et overskud i tilfælde af en tilstrømning i antallet af transaktioner, stigninger i gasafgifter og andre uforudsete omkostninger.

Brugere, der ruter deres handler gennem DEX-aggregatorer som Matcha, 1inch, Paraswap og andre, er ikke berettigede til refusion.