BITCOIN FORTSÆTTER PLYGNING HØJERE, SOM UPTREND VISER FÅ TEGN OM AT SÆTTE

  • Bitcoin har skubbet højere igennem de sidste par dage og uger, hvor sælgere helt ude af stand til at vinde noget mod tyre
  • Dette kommer, når BTC skubber forbi $ 19.000, hvilket længe har været et stærkt modstandsniveau, der har udløst flere flygtige udsalg
  • Nu, hvor det ligger godt over dette niveau, kan det være godt positioneret til at se betydeligt længere opadgående momentum på kort sigt
  • En analytiker bemærker, at den manglende overholdelse af de vigtigste supportniveauer i løbet af sin opadgående tendens tyder på, at yderligere opadgående er nært forestående

Bitcoin og hele kryptomarkedet ser stærkt ud for dagen, hvor Bitcoin Lifestyle tager fuld kontrol over det aggregerede markedets tendens, når analytikere ser yderligere på kort sigt opad.

Salget pres set for sent er alle blevet absorberet, hvor hver dip kun varer i en kort periode. Denne tendens er almindelig på tyrmarkeder og kan indikere, at et træk forbi kryptovalutaens all-time højder er nært forestående i de kommende dage og uger.

En erhvervsdrivende bemærkede i en nylig tweet, at manglen på supportpauser indikerer, at der endnu ikke er nogen grund til at mistanke om nogen forestående afmatning.

BITCOIN FORTSÆTTER PLYGNING HØJERE, SOM PULLER SIGER MÅL I ALTIDIGE HØJDE

I skrivende stund handler Bitcoin lige under 6% til den nuværende pris på $ 19.420. Dette markerer de højeste prisniveauer, som kryptokurrency har set siden toppen af ​​dens 2017 uptrend.

Det er nu kun et par hundrede dollars væk fra at indstille friske all-time højder. Selvom der kan være en seriøs modstand på dette prisniveau, kan en pause over det sende det til prisopdagelsestilstand.

Hvor markedstendenser på mellemlang sigt i vid udstrækning vil afhænge af, om det kan fortsætte med at holde over det primære prisniveau på $ 19.000 på kort sigt.

BTC FORSVARER NØGLESTØTTE NIVEAUER SOM OPTRENDSPERSISTER

En erhvervsdrivende bemærker, at Bitcoin endnu ikke har brudt under nogen af ​​sine vigtigste supportniveauer i løbet af sin uprend i flere uger.

Det betyder, at der er en stærk chance for, at det fortsætter med at skubbe højere midtvejs.

“BTC-opdatering: Intet har ændret sig, vi har endnu ikke mistet nogen support. Den seneste konsolidering i de sidste par dage er en temmelig pæn ny ugyldiggørelse nu, en anelse højere end den sidste. Skift gear, når en fejler. ”

Så længe Bitcoin fortsætter med at holde sig over sine vigtigste supportniveauer, er der en stærk mulighed for, at den vil sætte nye heltidshøjder på kort sigt.